Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Σας καλωσορίζω στην διαδικτυακή μου σελίδα !
Εδώ, θα βρείτε πληροφορίες για την παρουσία μου στην πολιτική, τη δράση μου στην Ευρωβουλή και την δραστηριότητά μου ως Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής. Επίσης, μέσα από τον διαδικτυακό αυτό τόπο μπορούμε να επικοινωνούμε, να καταθέτετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας, να κάνετε προτάσεις για τη βελτίωση του συστήματος Διοίκησης. Η δική σας φωνή, η φωνή του πολίτη, έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από τις κούφιες πολιτικές αναλύσεις, ιδίως σήμερα που η χώρα φαίνεται πως κερδίζει το στοίχημα για το αύριο και με σταθερά βήματα χαράσσει ένα μέλλον ασφαλές, με προοπτική για ανάπτυξη και ανάκαμψη. Είναι στο χέρι όλων μας να δημιουργήσουμε τη Νέα Ελλάδα και να σχεδιάσουμε με χρώματα ελπίδας και συνέπειας ένα καλλίτερο αύριο για τις νέες γενιές, για τα παιδιά μας! Όλοι μαζί, με συμμετοχή, όραμα, στόχους και συνέπεια, μπορούμε να τοποθετήσουμε και πάλι την Ελλάδα μας στο βάθρο που της αξίζει!

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
25|11|2014 [Δελτία Τύπου]
Βραβείο για τη συμβολή των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής στις αναδασώσεις παρέλαβε ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Μανώλης Αγγελάκας στην ετήσια τελετή του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ).
11|11|2014 [Δελτία Τύπου]
Επίσκεψη στο φυτώριο Αμυγδαλέζας της Διεύθυνσης Αναδασώσεων Αττικής, στους πρόποδες της Πάρνηθας, πραγματοποίησε ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Μανώλης Αγγελάκας, με σκοπό να παρακολουθήσει τις εργασίες κατασκευής γεώτρησης που θα διασφαλίζει την υδατική αυτάρκεια του φυτωρίου.
10|11|2014 [Δελτία Τύπου]
Πέντε νέα οχήματα “4?4” (1400cc) έχουν πλέον στη διάθεσή τους ισάριθμα δασαρχεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής. Την παράδοση των οχημάτων , τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα για την αποτελεσματικότερη άσκηση του έργου των δασοφυλάκων, έκανε ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Μανώλης Αγγελάκας, στο δασαρχείο Πεντέλης.
6|11|2014 [Δελτία Τύπου]
Παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Θεόφιλου Λεονταρίδη και με τη συμμετοχή 40 Δημάρχων της Περιφέρειας Αττικής πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας εκδήλωση που διοργάνωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής με θέμα: « Άξονες συνεργασίας των ΟΤΑ Α΄ βαθμού και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ».
29|10|2014 [Δελτία Τύπου]
Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής απεστάλη στον Δήμαρχο Χαλανδρίου πίνακας δημοτικών χώρων του Δήμου Χαλανδρίου, κατάλληλων για την μετεγκατάσταση των Ρομά του Νομισματοκοπείου. Οι εκτάσεις υποδείχθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας, όπως συμφωνήθηκε στην κοινή σύσκεψη με το Δήμαρχο Χαλανδρίου και τους εκπροσώπους των Ρομά και είναι ελεύθεροι προς αξιοποίηση.
Ο γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης για τον καταυλισμό των Ρομά
Πραγματοποιείται η κατεδάφιση των 12 ακατοίκητων παραπηγμάτων στον καταυλισμό Ρομά κοντά στο Νομισματοκοπείο. «Υλοποιώντας τη χθεσινή συμφωνία μας είμαστε σήμερα εδώ με τον δήμαρχο Χαλανδρίου, τον αντιπεριφερειάρχη και με τη συνεργασία του διοικητικού συμβουλίου και του προέδρου του συλλόγου των Ρομά για να κάνουμε το έργο μας, που είναι η συμφωνημένη κατεδάφιση 12 ακατοίκητων κατοικιών», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας. Εκανε μάλιστα λόγο για σπουδαίο πρώτο βήμα που δείχνει ότι με τον διάλογο και τη συνεργασία όλα μπορούν να γίνουν.