12/28/2012
Πέντε καινούργια αυτοκίνητα τύπου SUZUKI JIMNI και νέο σύγχρονο επιχειρησιακό εξοπλισμό, παρέλαβαν, την προηγούμενη εβδομάδα, οι δασικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με σκοπό την ενίσχυση και αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας για την πάταξη της λαθροϋλοτομίας και της παράνομης διακίνησης καυσοξύλων στην ύπαιθρο.
12/27/2012
Το ολοκληρωμένο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΓΠΣ) Αγρινίου υπέγραψε σήμερα το πρωί ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου Μανώλης Αγγελάκας, παρουσία του Δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού, του Γενικού Δ/τη Χωροταξικής & Περιβαλλοντικής Πολιτικής Σάκη Παναγιωτόπουλου και του Δ/τη της ΠΕΧΩΣΧ Γιάννη Τσακαρέστου.
12/20/2012
Επίσκεψη στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πατρών πραγματοποίησε, χθες το απόγευμα, ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, κ. Μανώλης Αγγελάκας, όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση του ιδρύματος και εξετάσθηκαν από κοινού τα προβλήματα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πανεπιστημιακός αυτός θεσμός.
12/17/2012
Η Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική μετά το 2013 θα πρέπει να αποτελέσει εργαλείο ανάπτυξης για την ελληνική περιφέρεια τόνισε ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, κ. Μανώλης Αγγελάκας, σε συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε στο Περδικάκι Αιτωλοακαρνανίας με θέμα: ‘Αγροτική-περιφεριακή πολιτική της ΕΕ- εναλλακτικός τουρισμός - προοπτικές ανάπτυξης της κοιλάδας Αχελώου’.
12/13/2012
Στη Σπάρτη βρίσκεται σήμερα, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, Μανώλης Αγγελάκας, ολοκληρώνοντας, με την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, τον κύκλο των επισκέψεών του στους νομούς της αρμοδιότητάς του.
12/11/2012
Συνέντευξη του Μανώλη Αγγελάκα στην τηλεόραση του ΟΡΤ
12/5/2012
Εισήγηση στην ημερίδα με τίτλο «Αχαΐα: Σημερινή κατάσταση και αναπτυξιακές προοπτικές – Δημιουργία ενιαίας αναπτυξιακής πρότασης», που διοργανώθηκε, στην Αθήνα, από την εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, έκανε, σήμερα, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας.
12/4/2012
Με τον Πρόεδρο του Τ.Ε.Ι Πατρών Σωκράτη Καπλάνη συναντήθηκε, σήμερα το μεσημέρι, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας, στην πρώτη του επίσκεψη στο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.
12/3/2012
Στον Πύργο βρέθηκε σήμερα ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, κ. Μανώλης Αγγελάκας, στο πλαίσιο της πρώτης επίσημης επίσκεψής του στο Νομό Ηλείας. Ξεκινώντας το πρόγραμμά των συναντήσεών του με εκπροσώπους φορέων του νομού, ο κ. Αγγελάκας, επισκέφτηκε, πρώτο, το Δήμαρχο Πύργου Μάκη Παρασκευόπουλο, με τον οποίο συζήτησε, εκτενώς, για τα τρέχοντα αλλά και τα προγραμματιζόμενα από το Δήμο έργα, τους ρυθμούς απορρόφησης των προγραμμάτων, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση από την έλλειψη ρευστότητας.
  1    2    3    4   Επόμενη  Τελευταία